4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Recensies
 Films
 Love as a house life

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 04 Nov 2002 : 16:27:03
De kaft trok me totaal niet aan, maar ik wilde wat huren en de achterkant sprak me wel aan. Dat het een film in de trant van 'American Beauty' was enzo.

Het verhaal gaat over een gescheiden man waarvan de ex hem echt zat is evenals zijn kinderen en de mensen uit de buurt. Ook collega's op zijn werk moeten hem niet meer, mede omdat hij niet bereid is te veranderen.

Dan hoord hij (Kevin Kline) dat hij nog maar 3 maanden te leven heeft em veranderd hij wel en besluit hij een huis te bouwen, iets waar hij altijd over sprak, maar nooit aan toe kwam.

En zowaar iedereen gaat weer van hem houden.

Anyway, het is een smack-film. Leuk bedacht maar niet geloofwaardig uitgevoerd, maakte gewoon geen emotie los en je kan wel zien dat het met de gedachte van 'American Beauty' in het achterhoofd is gemaakt. Maar juist de magie ontbreekt en daardoor is het een vlakke en zeeer voorspelbare film. De uitzichten zijn soms wel mooi, maar doordat de rest zo tegenvalt kan dat niets meer goedmaken. Ik heb de film overigens ook niet afgekeken.

Mijn oordeel: een 5

Henri