4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Recensies
 Films
 Human Traffic

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 08 Jul 2001 : 19:45:46
Een absolute K.. film. Ik heb hem ook niet afgekeken.
Gaat over een paar jongeren die wilt gaan feesten.
De dialogen zijn slap, en af en toe willen ze (op z'n amerikaans) grappig zijn, maar dat mislukt volledig. Zit geen lijn in het verhaal.

Als je een 0 voor een film kunt geven zou ik het doen. Niet huren dus!

Henri
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Henri Posted - 28 May 2006 : 20:55:11
Okee, ik heb gekeken en het was een uiterst belabberde film.

Jammer, omdat de acteurs best okee zijn.

Je hebt gewonnen die weddenschap

Henri

~~~~
There's no place like 127.0.0.1
Raymond Posted - 26 Nov 2003 : 17:31:51
Die twee boxen staan er nu al twee jaar. Maar die weddenschap staat dat ook. Hoe zit dat??

Zat ff te browsen, en kwam dit weer tegen

Henri Posted - 04 Sep 2001 : 17:11:32
Ach, met een beetje mazzel kan ik die film met extra mooi geluid luisteren, hehehe.

(Ray haalt vanmiddag 2 nieuwe boxen op die ik een tijd geleden al gezien en gehoord had, waren alleen nog wat te duur, nu zijn ze in de uitverkoop )

Maar belofte maakt schuld, enne Marcellus *DOES* look like a bitch!!

Henri
PS: PS2 heeft een geheugenkaartje waarmee je hem regio vrij kan maken. Heb het nog niet geprobeerd, maar dan kan ik eindelijk Lock Stock & 2 smoking barrels kijken (vervolg op Snatch).
Raymond Posted - 04 Sep 2001 : 17:05:25
quote:

Ik dacht dat het aan mijn DVD speler lag. Ik heb het wel vaken en als ik dan de film opnieuw start, of ff een scene achteruit en vooruit ga is het dan weg. Zo niet bij Human Traffic.Ik werd ook al ff hypernerveus. Maar andere DVDs werkten gewoon normaal. Is de eerste keer dat ik dit heb.

quote:

Maar F*ck! Nu jij deze filn gekeken hebt, moet ik natuurlijk 'The Replacement kijken'Yep, wilde je het niet aandoen. Maar het was 'I dare you, I double dare you' (say "What" one more time. What does Marcellus ...) voor jou en dan zal je het weten ook. LOL

Veel kijkplezier.

Henri Posted - 04 Sep 2001 : 12:28:37
Hihi dat is waar ook met dat geluid.

Ik dacht dat het aan mijn DVD speler lag. Ik heb het wel vaken en als ik dan de film opnieuw start, of ff een scene achteruit en vooruit ga is het dan weg. Zo niet bij Human Traffic.

Maar F*ck! Nu jij deze filn gekeken hebt, moet ik natuurlijk 'The Replacement kijken'

Nouja, so be it.

Henri


Raymond Posted - 04 Sep 2001 : 11:42:38
Okay, ik ga hier met mee. De film is zeker niet best. Het is inderdaad een poging tot grappig zijn. En het is een poging om net zo een film te maken als Trainspotting, waar ze toch aardig gefaald hebben. Moet alleen wel zeggen dat het op z'n Engels is, en niet op z'n Amerikaans. Daar moet je een beetje van houden. Sommige teksten waren wel grappig, maar over het algemeen viel het allemaal wel tegen vond ik. Ik denk ook wel dat je een beetje in die clubscene moet zitten om dit te kunnen waarderen. Het gaat nergens over: een groep jongeren die uitkjken naar het weekend en willen feesten, blowen, dansen, etc.

Toch vind ik de film geen 0 waard. Alhoewel het nergens over gaat, en vooral leeghoofdigheid betreft, gaat het toch ergens over, namelijk over het feit dat die scene aardig leeg is: Je bent cool en/of paranoid. En het punt dat iedereen die te diep in een glas heeft gekeken denkt 'dit nooit meer', het volgende weekend gewoon weer doet. Maar da's oud nieuws. Toch kan het voor sommigen informatief zijn, die niet bekend zijn met de club scene. Wat ik weet van Londen, en ik kan hier serieus over zijn, is het toch aardig uitgebeeld.

Henri gaat z'n weddenschap verliezen tav. the replacement (zie recensie aldaar), omdat:
1. deze film enige realiteitszin heeft, 2. de film beter gemaakt is. De camerabeelden kloppen aardig, en zijn soms een poging tot origineel zijn, en soms zelfs echt origineel. De verteller, Jip, een van de hoofdpersonen, die 'commentaar' geeft tijdens de film is op zich wat simpel, maar maakt het geheel wel beter. Het acteerwerk, alhoewel matigjes, is ook stukken beter.

Score: 3

BTW, de DVD is wel naatje omdat het geluid niet synchroon loopt met het beeld: 'Lip-sync' probleempje noemen ze dat. In het begin van de film is het goed, aan het einde is er een seconde verschil (met verschillende pitch gemasterd?). Waardeloos dus. Score DVD (zonder extra's ook): 1