4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Kerstmis 2002

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 25 Dec 2002 : 16:45:04
Malinka en ik zijn vandaag naar het FOAM (Museum van fotografie) in Amsterdam geweest omdat daar een expositie was van een beroemde fotograaf. Het was wel aardig, maar minder dan ik verwacht had. Wel wat foto's geschoten, hier zijn deze alvast:


1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Henri Posted - 25 Dec 2002 : 23:43:54
Zaterdag was het clubje waarmee we ook naar The Two Towers zijn geweest, op 'kerstdiner'. Malinka verzorgde het voorgerecht. Michel en Clemence het hoofdgerecht, Marc het nagerecht en Ray de drank. Oja, ik mocht voor het huis, de boom en de kerstmuziek zorgen. Het was gezellig en uiteraard weer (na wat drank) de 'geromaniseerde' stoere verhalen van vroeger opgehaald.

Hier is nog een fotootje


De week daarvoor was ik jarig en traditioneel heb ik dat niet gevierd. Evenals kerstmis heb ik ook wat tegen verjaardagen en de rituelen daarom heen. Ik doe niet aan kadootjes (ik geef ze gewoonlijk ook niet), en verwacht ze ook niet te krijgen. Wel kwamen mijn moeder en Gerard nog even langs, en ik moet zeggen dat ik toch wel blij was met de kadootjes die ze hadden meegenomen. Een rijstkoker (en die werkt perfect!), en een boormachine met alles wat daarbij hoort. Nu kan ik zo langzaam eens zelf de dingen in mijn huis doen.

Met kerst doen Malinka en ik het ook anders dan traditioneel. We hebben geen familie verplichtingen. Vandaar ook dat we vandaag naar het FOAM geweest zijn.

Ray kwam gisteren nog racen en elke keer als we dat doen (DTM Racer op de PS2) dan vind ik het weer leuker dan ik dacht. Soms heb ik dat ook met goede films. Dan probeer je je voor te stellen waarom het ook al weer zo'n goede film was, totdat je hem weer ziet en het weer voelt (heb ik altijd met de film 'The Insider' met Al Pacino en Russell Crowe).

Oja, zoals je wellicht hebt gelezen in mijn films forum vond ik het tweede deel van The Lord Of The Rings niet zo goed als het eerste deel, en dat vond ik zo jammer. Misschien was zes uur achter elkaar (we keken beide delen weer in één keer) te lang of was het scherm te groot. Het 1e deel ben ik ook pas gaan waarderen toen ik hem op DVD zag.

Verders ben ik bezig met het huren van een kantoor pand. Ik programmeer nu veel aan mijn nieuwe project en ik wil wat minder bij klanten intern werken en wat meer een andere markt aan boren. Dit is het moment want over twee weken heb ik nog maar één dag in de week werk. Het is een moeilijke tijd voor de freelancende IT-er, maar kwaliteit zal altijd overleven (volgens Darwin tenminste).