4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Evelien 3 jaar

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 01 Jun 2012 : 16:18:05

Dit weekend werd Evelien drie jaar. Veel mensen zouden ook nog wel geloven dat ze vier jaar werd. Ze ziet er al uit als een hele meid. De verjaardag was druk en door het mooie weer ging er meer drank en eten doorheen dan verwacht. Niet dat mensen zijn uitgehongerd, maar alles was op aan het eind van de dag. Met een klein clubje hebben nog Chinees gehaald en om negen uur stortte het meisje echt in, iedereen was toen net weg. Beter weer konden we ons niet wensen, en binnen een uur hadden we alles weer netjes opgeruimd. Cindy was zo slim om een stoel op de trap te leggen zodat de kinderen niet naar boven konden. Alles speelde zich verder in te tuin af, een voordeel als je in de zomer jarig bent!

Ik ben niet op mijn meest geďnspireerde schrijfbui, maar ik vind het wel belangrijk om te blijven schrijven en alles goed te bewaren voor later. Door het ouder worden (en soms wegvallen) van onze ouders word je er toch steeds bewuster van dat je van alles moet vragen. Er komt een moment dat het niet meer kan. Sommige vinden dit onzin, maar heb nu al een paar gevallen meegemaakt waarin iemand later toch nog vragen had willen stellen die op dat moment niet opkwamen of speelden. Maar het detail waarin mijn kinderen kunnen zien wat ik van ze dacht en wat er speelde is natuurlijk uniek. Niet als borstklopperij (of een beetje), maar ik heb volgens mij nog nooit iets gelezen wat mijn ouders geschreven hebben.

Nu mist het schrijven nog wel een context die er wel is als je echt het gesprek aangaat, maar ik ben er trots op dat ik het blijf doen. Nu merk ik -net als velen anderen- dat social media zich beter lenen om foto’s te delen, maar mijn ouders doen niet aan Facebook en missen dit dus. Eigenlijk zou je een soort alias account met alleen leesrechten moeten kunnen geven aan anderen zodat zij ook mee kunnen kijken. Maar tot die tijd zal ik dus nog even wat foto’s moeten plaatsen met de hand. Het delen van foto’s met bijvoorbeeld Dropbox gaat geweldig en snel, alleen kun je er dan weer geen verhaaltje bij kwijt.

Sorry voor het afraffelen, geen tijd meer...

Henri

~~~~
Perfection is achieved not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.

- Unknown
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Henri Posted - 01 Jun 2012 : 16:21:14

http://www.4xs.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=813

Link met wat foto's

Henri

~~~~
Perfection is achieved not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.

- Unknown