4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Lente in de tuin

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 23 Mar 2003 : 16:41:40
Vorige week schreef ik al van de tuin, en met dit goddelijk weer van dit weekend doe ik het weer. Lekker in een t-shirt bakken in de zon, zonder dat ik het koud kreeg. Werken achter de computer met de tuindeur open. Ontbijten buiten. Later in de middag op het terras boven het water zitten, echt heerlijk.

Natuurlijk moet er veel aan de tuin gebeuren en vrijdagavond heb ik wat inkopen gedaan (zie foto). Van het één val je in het ander en zodoende zat de auto vol.... Een grasmaaier, hoge druk spuit, tuinslang, tuinkussens, snoeitangen, handschoenen, verloop stekkers, zaagjes (hout en ijzer), hor voor muggen, etc.

Ik had niets, maar nu kan ik voorlopig vooruit. Meteen met de hoge druk spuit de flonders boven het water schoon gemaakt. Het lag vol bladeren en was door mos heel glad geworden. Ook de tuinstoelen schoonspuiten werkte echt leuk! Alleen moet ik nog wat bloemetjes planten, want de tuin is nog steeds een beetje dood. Eigenlijk moet ik wat fotootjes maken zodat ik het verschil kan zien wat ik gedaan heb.