4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 De eerste kleine stap

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
Henri Posted - 06 Mar 2004 : 21:00:16
Een tijdje terug schreef ik dat ik wellicht les wilde gaan geven. Ik vind het beroep van leraar mooi, en wil ook weleens wat anders dan wat ik tot nu toe heb gedaan.

Ferry wees me op een stukje in de Kamerkrant dat ging over een project dat mensen uit het bedrijfsleven voor de klas gingen staan. Meer hierover vind je via deze link. Het komt er op neer dat het bedrijfsleven en scholen worden gestimuleerd samen te werken. Mensen uit de praktijk voor de klas dus. Het stukje ging er wel voornamelijk over dat het project niet echt soepel liep en dat er nogal wat drempelvrees was voornamelijk bij scholen. Er stond ook een contact adres bij en ik heb me ervoor ingeschreven met als indicatie 8 uur per week (en dan wel op één dag ).

Heb een bevestiging nu gekregen dat ze op zoek gaan naar een school.

Het is maar een klein iets, maar wellicht de eerste stap op een nieuw pad. Afgelopen maandag is de eerste Arcencus avond van Ferry en mij geworden. Daar hadden we maanden geleden al afspraken over gemaakt, maar het kwam er steeds niet van. Nu beginnen de ideeen steeds beter en sneller vorm te krijgen.

Vanmiddag heb ik ook nog een andere stap genomen. Ben naar Leidschenhage gereden en heb sportschoenen gekocht. Hardloopschoenen om precies te zijn. Mika kwam op het idee. Had had twee voornemens na vakantie: Buik weg en rijbewijs halen en hij zei dat hij het wilde gaan proberen met hardlopen. Ik ben zelf meer iemand van de skates, of fietsen. Maar het weer is veelal slecht, en ik ben een paar keer op mijn stuitje gevallen met snowboarden. Elke keer als ik op iets hards (een zadel of kale stoel) zit krijg ik daar pijn.

Nu kijken of ik na het schoenen kopen ook de stap neem werkelijk regelmatig hard te gaan lopen. Wat me al wel lukt is elke ochtend wat oefeningen doen (o.a. abtrimmer). Heel flauw, maar het resultaat voel (niet zien) ik. Vandaag heb ik tot het avondeten geleefd op fruit. Ook wel stoer, vinddik .


Wordt vervolgd......


Henri
~~~~
"Darkness cannot drive out darkness, only light can do that. Hate cannot drive out hate, only love can do that."
--Martin Luther King
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Henri Posted - 07 Mar 2004 : 22:32:48
Ah, ik heb hard gelopen vandaag. Rondje Noord A in 42 minuten. Nu heb ik spierpijn en heeft m'n broek zo hard geschuurd dat ik dat mijn benen rood zijn. Maar goed 1 keer is geen prestatie, ik wil een regelmaat.

Vrijdag gaf Patrick een borrel voor zijn trouwen dinsdag. Zaterdag had ik met Marc, Jeroen, Karla en Guus afgesproken in Den Haag. Ben voor het eerst in de Asta geweest. Normaal zou ik daar nooit heen gaan, maar het was zowaar gezellig en de bios is nog redelijk zoals het was (Asta was een bioscoop), dus je had een foyer waar de muziek veel minder hard was, en bioscoop stoelen om te zitten als je moe was. Daar kwam ik nog de broer van de ex-vriendin van Jeff tegen met wat andere vrienden uit het Westland. Die had ik al een paar jaar niet meer gezien maar ze waren erg hartelijk en enthousiast. Ook voor hun was het de eerste keer in de Asta, dus toevallig.

Heb net Casino (de film met Robert de Niro) gekeken, aardig maar heeft me wel in een negatieve stemming gebracht. Nouja, vroeg mijn mandje in dan maar.... .

Henri