4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Nieuwe dingen
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 01 Feb 2002 :  22:04:02  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Tijdens het schrijven van dit stukje ben ik mijn eerste mini-disc aan het opnemen. Mijn computer speelt de muziek, de MD speler neemt het op, en hij ziet nog wanneer er een nieuw nummer begint ook , leuk nieuw speelgoed dus.

Heb ook een nieuwe scanner gekocht, een Canon van nog onder de honderd Euro. Probleem van mijn oude scanner was dat mijn computer zowat vast liep en nu kan ik gewoon doorwerken. Nu ben ik via mijn computer hier aan het schrijven, de scanner draait en tegelijk speel ik muziek via WinAmp om deze op MD te zetten....

Ik natuurlijk gewoon wat op CD branden, en deze afspelen, en dat kan dan ook nog eens in de auto ook, met MD gaat het niet, maar ik wil gewoon wat lekkere muziek makkelijk kunnen luisteren, ook zonder computer en CD's nemen zoveel ruimte in.

Anyways, ik zeker met de scanner ga ik snel wat doen, je weet dat ik bezig ben (al jaren onderhand) om mijn Australië verhaal met foto's op m'n site te zetten, en elke keer komt het er niet van, nu alles wat gemakkelijker werkt, hoop ik dat hier ook schot in komt.

Ik heb 15 reacties gehad op de foto's die ik van Malinka op de site heb gezet (vorige topic), alleen op één na allemaal per mail. Grappig was wel dat mensen toch allemaal een andere mening hebben, de winnaar maak ik zondag bekend ( ). Bijna iedereen was het er over eens dat blond geen goed idee was. Dit komt voornamelijk door de wat bleke foto die ik als basis heb gebruikt en dat 'computer blond' nu eenmaal niet zo goed op het scherm toont.

Het is nu half tien, Malinka zal zo wel bellen dat ze klaar is, dan gaan we samen (met Jeroen en Marc) naar een 70's party... Ik ben benieuwd.

Henri

  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: