4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Het is alweer Maart
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 01 Mar 2002 :  18:36:30  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Zo vier je het nieuwe jaar, zo ben je al weer in de 3e maand van het jaar. Het gaat snel.

Dalijk ga ik klimmen met Marc. Woensdagavond waren met z'n drieŽn op pad gegaan om te klimmen, maar het was zo druk dat we alleen wat gedronken hebben.

Op m'n werk moest ik op wat spullen wachten deze week, dus ik heb de donderdag en de vrijdag vrij genomen. Ook omdat Malinka deze week vakantie had. Gisteren zijn we naar Antwerpen gegaan. Was gezellig en het valt dan weer op dat de mensen daar anders zijn als in Nederland. Het weer was wat minder, en we hebben op de terugweg nog een tijdje naar m'n auto moeten zoeken, en eigenlijk was dat ook wel leuk .

Vorige week Zondag zijn we naar de Veluwe gegaan, en hebben ook het broertje van Malinka (Jordi) meegenomen. Het was nog een stuk leuker dan ik had verwacht!! In Park Hoge Veluwe heb je van die gratis witte fietsjes en daarmee zijn we het hele park doorgeweest. Mooi, leuk en ook speciaal. Ik heb nog een paar digitale foto's, die zal ik er misschien later nog opzetten. Nadat we Jordi thuis hadden gebracht reden we door naar Scheveningen. Daar stopte ik voor een voetganger. Diegene die achter me zat, zag dat niet en zat er dus bovenop. Resultaat: Die auto (Ford Escort) Total Loss, terwijl ik alleen een kras op de bumper hebt. Hmm, degelijke auto dus. Uiteindelijk moet na elke klapper een bumper vervangen worden en dat kost dan nog wel 1500 Ä, maar is natuurlijk voor de verzekering. Wel die rompslomp , maarja die dingen gebeuren...

Verders gaat het leren traag. Er gaat enorm veel tijd inzitten en het zijn zoveel verschillende zaken die nodig zijn om iets goeds te kunnen maken in ASP.NET. En kennis opnemen gaat ook maar met een beperkte snelheid. Om de kennis te beheersen moet je werkelijk 'hands-on' ervaringen creeŽren en deze moet je goed onthouden. Op het moment dat ik dan weer voor een leeg scherm zit op iets te bouwen, merk ik dat ik de helft alweer vergeten ben. Op school was ik ook niet de snelste, ik moet het hebben van het doorbijten.

Af en toe schiet ik dan in een dip, en als ik in een dip zit is mijn werk klote, en heb ik ook weinig zin in andere dingen. Gelukkig zit er wel schot in mijn klimkunsten en ik heb dus nu ook echt zin om te klimmen.

Ik zou nog op de wintersport gaan met Michel. Hij is erg druk op werk, en ik zie het gebeuren dat het niet doorgaat. We hebben geen datum afgesproken, en als Maart net zo snel gaan als Januari en Februari, dan is het seizoen zo afgelopen.

Cuba komt zodoende wel dichterbij en daar kijk ik wel weer naar uit. Gewoon de warmte alleen al. Het leven is al een stuk leuker als je gewoon buiten kan zijn zonder met jas te hoeven lopen.

Malinka vind een ringbaardje toch wel erg leuk, zodoende laat ik hem nu weer steeds weer staan. Verders mis ik een beetje de langere termijn planning. Ik red me voorlopig door alleen naar de korte termijn te kijken, temeer omdat ik geen idee heb wat ik nu eigenlijk wil. Jaja, het is een rode draad in mijn leven, vandaar dat ik het er ook vaak over heb.

Voor Malinka heb ik het boek 'De Wereld van Sophie' gekocht omdat ik het zelf ook erg leuk vond om te lezen. Ben er nu voor de 2e keer aan begonnen en toen ik weer bij Spinoza aankwam weet ik weer waarom hij mijn favouriete filosoof is. Ik zal in een ander topic een stuk overschrijven van wat ik gelezen heb, het is de moeite waard.

Er zijn geen events de komende week, ik zal weer wat schrijven als ik echt wat te schrijven heb.

Ongetwijfeld heb je de nieuwsberichten op mijn homepage gelezen en gezien dat ook bijvoorbeeld Raymond nieuwsberichten plaatst. Evenals de Quotes kun jij die ook maken. Als je nog geen account hebt om in te loggen, en je dit wel leuk vind... Mail me met je gewenste inlognaam, dan kun jij ook berichten en quotes op deze sites plaatsen.

Mijn project 'Businesslink' verloopt wat traag, ik vind maar weinig geinspireerde tijd om eraan te schrijven, toch vordert het wel, hier binnenkort meer over...

Henri


  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: