4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Hemelvaartdag...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 09 May 2002 :  18:01:20  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Malinka is de stad in met een vriendin en daarom had ik voor vandaag wat 'huiswerk' doelen gesteld. Op mijn werk moet ik een hele hoop doen, en voor sommige van die dingen moet ik nog wat bijleren.

Om tien uur in de ochtend begonnen, en eigenlijk liep het beter dan verwacht. Meestal heb ik er erg moeite mee om op gang te komen. Deze keer ook omdat ik wat onenigheid heb met Malinka, en dan is het moeilijk me te concentreren. Maar zoals gezegd, ik kreeg meer voor elkaar dan ik verwacht had en om drie uur had ik mijn doelen bereikt. Het was natuurlijk lekker weer, en ik ben dus het strand opgegaan. Ik was niet de enige, het leek wel zomer.

Meteen even teruggelopen om mijn camera te pakken en meteen wat foto's gemaakt (geen hoogstandjes). Op de weg terug nog even het Casino ingedoken omdat ik daar heel lang niet meer geweest was. Wel aardig om de spanning van het Black-Jack weer te voelen. Het leek even goed te gaan, maar zoals altijd was ik daarna weer blut. Ik had Manus beloofd de foto's direct op het net te zetten, dus dat heb ik gedaan toen ik terug was.


Dit is het eerste wat ik van het strand zie als ik van mijn huis naar het strand loop. Het was overal druk en ook op het strand lagen net zoveel mensen als in de zomer.

Elke zomer worden er dan ook weer zandkastelen op het strand gebouwd (is een soort wedstrijd).Toen ik door het zand liep kwam ik Manus nog tegen. Hij heeft heel lang Café Manus gehad op de Javastraat. Nu is hij gestopt om werkelijk van vrijheid te genieten.De papegaaienman was er ook. Die kom je echt overal tegen, en het is wel aardig om te zien wat hij allemaal met die beesten kan, ze lijken wel intelligent (Espresso!).Op de diskette stonden overigens ook nog foto's van de drank die Malinka en ik hebben meegenomen op Koninginnennach....


Een bak met ijs, een thermoskan met Red Bull en Rode Wodka, flesjes Wodka ICE, blikje Bacardi Cola, en een fles Martini met ijs.... En natuurlijk bekertjes.


  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: