4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Terug Van Weg Geweest
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 16 Aug 2002 :  00:42:41  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Hehe, ik heb mijn eerste 'Giphart' gelezen 'Giph', en hoewel ik mij in de eerste instantie irriteerde aan zijn stijl, ben ik het door het boek heen gaan waarderen, en zowaar, aan het eind vond het zelfs een Goed Boek (die hoofdletters snap je als je Het Goede Boek gezelen hebt). Moest soms op mijn strandbedje spontaan lachen en dan keek Malinka een beetje beschamend om haar heen, maar vond het ook leuk dat ik een Haar Favoriete Schrijver acceptabel vond.

However, ik ben dus terug van Cuba en als ik mijn eigen verhalen beluister vond het ik een fantastische vakantie. Het is zo anders dan wat ik gezien heb, en hoewel ik zeker niet van elk moment genoten heb, waren de ervaringen bijzonder en is Cuba daarmee een aanrader. Tenminste als de waarde van jouw vakantie vooral bestaat uit de situaties waarin je beland met mensen.

Ik zal er echt uitgebreid over schrijven en uiteraard begeleid van foto's die ik gemaakt heb. Digitaal, dus niets wachten op ontwikkelen...

De foto die ik alvast geef als voorproefje was dat we met de dolfijnen gezwommen hebben. Dit is een ingescande foto...

.

De hypotheek van het huis dat ik heb gekocht is nog niet rond, maar ik heb 'positieve' reacties van hypotheek verstrekkers gekregen wat betekend dat als de gegevens die ik opgegeven heb juist zijn, ik een hypotheek krijg. Ook hierover meer als ik echt zeker ben (never cheer before you know who's winning).

Ga nu mijn mandje in, ben al te lang opgebleven, heb vandaag zelfs al gewerkt.

Henri
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: