4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Recensies
 Films
 Rock Star
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 08 Sep 2002 :  22:30:15  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Ik heb de film al weer terug gebracht dus ik kan je geen details geven over wie en wat. Maar uiteraard kun je die vinden in op moviedatabase ( www.imdb.com ).

De film gaat over een fan van een band (Chris) en zijn vriendin (Rachel uit Friends). De leadzanger uit die band wordt eruit gezet ongeveer op het zelfde moment dat Chris uit zijn band gezet wordt. De populaire 'Steel Dragons' hebben een nieuwe leadzanger nodig en dat wordt Chris dus. Maar roem gaat gepaard met problemen en die ondervinden Chris en zijn vriendin snel.

Aan het eind komt alles weer goed. De film is een beetje zoals 'Almost Famous'. Als je deze film gezien hebt en leuk vond, dan zul je deze ook wel lusten. Het is een voorspelbare 'feeling good' movie en omdat ik dat verwacht had, kreeg ik dat ook. Vooral met een goed geluid (5.1 dolby digital) is deze film extra leuk. Het is geen hoogdraver maar de sfeer zit er goed in en het acteren kan ermee door. Al met al heb ik me prima vermaakt, maar het cijfer is te hoog als je hem met andere films vergelijkt. Het cijfer is dus vooral in het context van de film zelf.... een zeven.

Henri


Raymond
Moderator

137 Posts

Posted - 14 Nov 2002 :  14:09:27  Show Profile  Visit Raymond's Homepage  Reply with Quote
Hmm. Het zal de sfeer zijn geweest....

Score: 4,5

Go to Top of Page
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: