4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Zomaar wat
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 21 Feb 2008 :  22:27:28  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Ik dacht dat ik net in mijn dagboek had geschreven, maar dat blijkt niet zo te zijn. Nou goed, hier een update van de laatste tijd.

Ray zit in Amerika en heeft het met zn ups en downs best zwaar. Zeker nu hij er ook achter is gekomen dat je volgens de wet in Indianapolis op zondag geen drank kan kopen. Laatst belde ik hem op zijn mobiel met Skype. Dat kost 1,7 cent per minuut. Een half uur bellen was 35 cent (ja ja ik kan rekenen, maar ik zag de tijd dat we belden en ik had 10 euro te goed en aan het eind nog 9,65). Bellen naar Amerika op een mobiel is dus goedkoper dan in Nederland bellen naar Amsterdam.

De laatste tijd ben ik wat anti-creche omdat ik het gevoel heb dat Leon er echt vaak ziek van wordt. De laatste tijd ben ik ook veel ziek, verkouden, grieperig, buikgriep, het lijkt alsof ik die dingen weer makkelijk overneem van Leon. Gisteren was dat heel sterk, maar achteraf had ie er een topdag. Vandaag was ie ook heel gezellig bij mn moeder en vanavond was hij heeeel lief thuis. Gewoon gezellig, lekker spelen en daarna slapen. De laatste week slaapt hij ook weer als een roos, en dan merk ik zelf ineens ook weer dat ik s avonds minder snel moe ben en later naar bed ga. In het weekend bleef hij zelfs tot half negen liggen en dat is echt heerlijk. Er veranderd ook veel. Als ie in de ochtend wakker wordt gaat hij ook vaak niet meteen los (lees: huilen). Hij laat horen dat ie wakker is, maar gaat daarna lekker spelen. Al met al erg onspannend. Zo kunnen we er wel vier aan!

Werk is gewoon werk. We hebben er nu twee stagaires bij: Jordi en Melanie. Erg gezellig, maar er gaat ook veel tijd in zitten. Projecten lopen af, nieuwe worden opgestart. We zijn wel erg bezig met het bedrijf an sich en denken veel na over marketing en zoeken een weg.

Ik wil schrijven, maar ik merk dat schrijven me alleen overdag lukt. In de avond heb ik geen inspiratie. Nu nog leren accepteren en een manier vinden dat ik toch weer verhaaltjes schrijf. De plot van 1 verhaaltje heb ik rond, nu nog uitschrijven, maar ik ben bang om te beginnen.

Het mooie weer van de laatste tijd was lekker, ik verlang nu nog meer naar de lente. Mijn huid wordt droog, en ook Leon heeft eronder te lijden. Heerlijk als de deuren gewoon weer open kunnen zijn. Leon is echt een buitenkind en wil dus ook graag de tuin in. Dalijk willen we een zandbak kopen al weet ik niet of dat verstandig is. De buren van de buren van de buren krijgen volgende week een schuifpui. Als dat goed bevalt willen wij er ook n. Dan heb je een beetje verlenging van je woonkamer.

Cindy zit nu Char te kijken. Ik heb zon hekel aan dat programma. Ik vind het niet grappig dat mensen zo serieus op Char in gaan. Het gaat werkelijk nergens over en kan me gewoon niet voorstellen dat de mensen het allemaal maar slikken en er zo emotioneel van worden. Als je een dierbare verliest zoek je blijkbaar zoveel bevestiging dat ze je alles kunnen wijsmaken. Daarnaast is het gewoon saai en altijd hetzelfde.


Henri

~~~~
There's no place like 127.0.0.1
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: