4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Speciaal
 Peru
 Cuzco by night, Part 2
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Topic  

--=Joker=--
Nieuw forum-lid

Netherlands
16 Posts

Posted - 08 Oct 2001 :  19:36:58  Show Profile
Nu is het dan mijn beurt weer om iets te schrijven over onze avonturen. De topics lopen een beetje door elkaar, dus eerst volgt er even wat uitleg.

Cuzco by night (deel 1) wordt gevolgd door Mucho Pictures (The Inka trail). Het stukje wat ik nu ga schrijven zijn onze belevingen na deze Inca Trail. Dit stukje wordt gevolgd door het verhaal van Henri over Bolivia.

Cuzco by night, part 2 dus... onze belevenissen na de Inca Trail. Vanaf de Machu Picchu hebben wij de trein genomen naar Cuzco. Een soort van 5 uur durende Efteling attractie waarbij de nieren veel te voorduren hebben gekregen... Om 21.00 uur kwamen wij moe, hongerig, stinkend en ongeschoren aan in Cuzco. Eerst langs het hostal om ons te ontdoen van de stank en de baardharen... en daarna Cuzco by night (part 2). In ons hostal vonden wij een briefje van Melanie waarin zij aangaf dat zij en de boyz ook in hetzelfde hostal verblijven en dat zij later op de avond te vinden zijn in Xcess (ons welbekend).

Knippen, scheren, badderen en eten en om 24.00 uur staan de vier boyz weer in de Xcess. Niet veel later kan de reunie beginnen... Hugo, Willem, Melanie en onze wereldreiziger Ron komen binnen en het feest barst los tot laat... Tijdens deze avond hebben wij Nederlanders een oud hollandse ´kroegentocht´ gedaan waarbij wij de gezelligheid hebben verdeeld tussen Xcess, El Templo en de Eko. Xcess blijft toch onze voorkeur hebben en daar kunnen wij dus ook het meest over vertellen. Wilco ´perro´ Westerman heeft de dansvloer onveilig gemaakt met zijn versie van de Snoop Doggy Dogg Style... (belastend bewijsmateriaal volgt) en Marc en ondergetekende waren naast het verwerken van de nodige Cubra Libres druk in de weer met de dames.

Alles bij elkaar een hele geslaagde reunie, die tot laat in de avond duurde... bij elkaar zo´n 26 uur wakker geweest deze dag

De volgende dag was iets minder actief, zoals iedereen kan begrijpen. Lekker uitslapen en uitrusten van de Machu Picchu en de belevenissen in de Xcess. Later op de avond met de hele groep gaat eten bij Mistique (aanrader) en daarna afgezakt naar een ´lounge´ pub (grote sofa´s, cuba libre en een dartboard) om vervolgens door te gaan naar Xcess.

Weer een geslaagde avond met gezellige mensen, cuba libre, salsa muziek en voor ondergetekende een afspraak met een knappe Peruaanse dame (Olinda).

De volgende dag (donderdag 4 oktober) ging iedereen zijn eigen weg. Henri, Hugo, Willem, Melanie en Ron gingen paardrijden. Wilco ging een Inca site bezoeken, Marc ging souveniers kopen en ondergetekende had een afspraak met Olinda. ´s Avonds gegeten bij Mistique en toen moest het er toch van komen... het afscheidsfeest. De volgende dag zouden wij doorreizen naar Cuzco en moesten wij opnieuw afscheid nemen van Hugo, Willem, Melanie en Ron. Weer feest dus in de Xcess!!!

Hugo, Willem, Melanie en Ron heel erg bedankt voor de muziek en het lachen... het was wederom fantastisch... en Willem, dit gaan wij inderdaad dubbeldik overdoen in Breda en daarna uiteraard in Delft.

De volgende dag hebben wij een wenend (in de regen) afscheid genomen van Cuzco. Gelukkig kunnen wij ons troosten met mooie gedachten aan Cuzco (en voor ondergetekende aan Olinda)... TROOST, TROOST, TROOST!!!

Edited by - --=joker=-- on 09/10/2001 22:57:09

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 09 Oct 2001 :  21:32:22  Show Profile  Visit Henri's Homepage
Door een reply op je eigen topic, komt de topic weer bovenaan te staan. De volgorde is inderdaad verwarrend. Kijk vooral naar de datum van de eerste post voor de volgorde.

Henri
Go to Top of Page
  Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To: