4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 De crisis bestrijden
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 16 Apr 2009 :  21:56:48  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Er kan mij niet verweten worden dat ik niets tegen de crisis heb gedaan! Deze maand hebben we twee nieuwe auto’s gekocht! Zie de deze link (http://www.4xs.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=702 ) voor de nieuwe auto van Cindy. Haar auto was al vier jaar oud en heeft weinig extra en nogal wat butsen op de zijkanten. Deze auto heeft alles en achteraf berekend hebben we minder dan 100 euro afschrijving per maand gehad. Daarnaast heb ik goed gehandeld op de beurs en hebben we meer gespaard dan dat we hadden verwacht. Maar ook als je ziet wat we de laatste tijd gekocht hebben aan spullen voor het huis en de baby. Nou moet ik ook zeggen dat we anders met ons geld omgaan. We doen maar twee keer in de week boodschappen en drinken/roken niet. Dat merken we nu echt en we missen niets (okee, dan spreek ik voor mezelf).

Vanaf 1 April doe ik alles weer voor mijzelf en vooralsnog heb ik het best druk. Vandaar dat ik nauwelijks aan schrijven toe kom. Op mijn zakelijke site heb ik het voornemen elke week een artikel te schrijven, maar ook dat wordt al moeilijk. Door het mooie weer moet er ook tijd over blijven om ervan te genieten, en ik ben leuk in de tuin bezig geweest. Iets waar ik best plezier en voldoening uit krijg. Afhandeling van Arcencus is ook wel een serieuze bezigheid, maar voor mijn gevoel zitten we goed op schema. Ik denk dat we er alle drie goed aan gedaan hebben dit door te zetten. Ferry heeft al wat interessante trajecten lopen en Jenny gaat zich storten op iets heel anders: Laarzen met aangepaste schachten voor dikke of juist dunne kuiten. Blijkbaar hebben we alle drie meer inspiratie als we de dingen echt voor onszelf doen.

Van de week heeft Cindy nu ook Bride Flight gezien. Voor mij was het de tweede keer, maar ben nog steeds onder de indruk van de film. Echt een prestatie!

Ik heb dit een beetje plichtmatig opgekalkt. Het staat er in ieder geval…. Volgende week beter!

Oja! Cindy had vandaag haar laatste werkdag en heeft nu zestien weken verlof! Wat een verschil met haar eerste zwangerschap! Ze is nu zo gezellig en lief, heerlijk!

Henri

~~~~
Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate;
only love can do that.
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: