4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 En nu?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 04 Jun 2009 :  20:29:30  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Daar zit je dan als kersverse vader op de bank achter je laptop. Evelien ligt een beetje te dommelen in de box, Cindy is bellen met vriendinnen en Leon ligt lekker te slapen. Normaal is Evelien vrij alert in de avond en daar had ik me ook op ingesteld… Maar nu ligt ze dus te tukken en weet ik even niet wat ik moet doen. Tijd om mijn dagboek bij te werken dus.

We hebben niets te klagen. Cindy is aangestoken door Leon die van de week ineens heel erg verkouden was, maar daar is het ergste leed ook wel geleden. Evelien heeft nog nergens last van, maar ik hou er wel rekening mee dat dat nog komt. Verder loopt het allemaal wel, toch is perfect nog niet goed genoeg. Af en toe maak ik me druk om niets. Dan denk ik dat ik geen tijd meer heb voor mezelf of dat ik in de avonden niets meer kan doen. Cindy vind dat onzin en daarom heb ik weer besloten om het 1 keer per week klimmen weer op te pakken. Dan maar een beetje meer moe af en toe. Ik werk momenteel halve dagen, en als alles lekker loopt kan ik dat misschien verhogen naar zes of acht uur per dag.

De auto die ik besteld had (Golf Variant 1.4 TSI) is wat eerder aangekomen dan verwacht, nu sluit het naadloos aan bij het inleveren van de Kia. Het is een gewone doodnormale auto, toch kijk ik er stiekem wel een beetje naar uit. Toch weer nieuw speelgoed. Plannen voor vakantie hebben we nog niet gemaakt. Ik wil graag vliegen in September, maar eigenlijk ziet Cindy dat niet zitten. Toch wil ik graag, ik verlang naar zon en een vakantie gevoel. Het kan me niets schelen dat vakantie met een baby en een klein kind hard werken is. Het is toch even ontsnappen aan de banaliteit van de dag. Gedoe houdt mij niet tegen.

Dan zit ik nog met werk. Ik ben weer freelancer, maar welke kant wil ik nu op? Momenteel heb ik voldoende werk om te kunnen bestaan, maar er blijft weinig extra over. Ik zou wat meer willen spreken voor publiek en mijn kennis willen delen. Soms vind ik de ervaring die ik heb niets bijzonders, op andere dagen merk ik ineens wel weer dat ik bepaalde dingen best goed kan! En dan is dat zonde om het niet te delen met anderen. Maar het lijkt er af en toe op dat niemand erop zit te wachten. Dan maar door met mijn eigen project waar ik nu ook subsidie voor heb aangevraagd: Matchine. Op dat concept ben ik erg trots, maar nu nog kijken hoe ik het kan bewijzen. Daarvoor ben ik namelijk afhankelijk van gebruikers. Zonder gebruikers geen bewijs. Om het te bewijzen moet de software goed werken en dat is weer een hoop tijd die ik gewoon niet heb. Echt een spagaat dus. Toch is dat wel goed. Als het gemakkelijk was had iemand anders het al gedaan.

Wellicht saai om te lezen, maar dit is wat er zo’n beetje speelt in mijn leven….Henri

~~~~
Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate;
only love can do that.

CasaSpider
Nieuw forum-lid

Netherlands
13 Posts

Posted - 11 Jun 2009 :  09:48:42  Show Profile  Visit CasaSpider's Homepage  Reply with Quote
Henri, Cindy & Leon, gefeliciteerd met jullie dochter resp. zus Evelien!
Auto, werk, vakantie, baby... absoluut niet saai om te lezen.
(Of ben ik misschien zelf precies even saai, dat kan natuurlijk ook)
Ik kijk nu al uit naar de volgende post, zo ergens eind juli... ;-)

CasaSpider, El Hombre de tu Vida...
Go to Top of Page
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: