4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Update laatste weken
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 06 Jul 2009 :  08:21:31  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Ik probeer echt regelmatig te schrijven, maar kom er niet aan toe. Dat klinkt alsof het allemaal zwaar is, maar dat valt reuze mee, er blijft alleen niet zoveel tijd over om de dingen te doen zoals dit.

Evelien is nu zes weken en groeit als kool. Daarnaast kan ik nu na 3 nachten op rij vertellen dat ze doorslaapt! Om een uur of negen in de avond geef ik een laatste fles en dan meldt ze zich om vijf uur. Dat is doorslapen! Flesje erin en ze gaat meteen door tot een uur of acht/negen in de ochtend. Helaas is Leon toch wel uiterlijk om half zeven klaar voor de dag… je kan niet alles hebben. Vannacht was trouwens wel iets anders en daardoor vermoeiend. Leon gaf gisteren aan dat ie ziekjes was. En inderdaad bijna 39 graden. In de nacht werd ie wakker en heeft hij wat drinken gekregen en een aai over zijn bol. Het gevolg was dat hij niet meer ging slapen. Toen kwam Evelien tussendoor en kwam hij er gezellig bij kletsen. Na wat onenigheid heeft hij bijna twee uur in zijn kamer gezongen. Toen was het zeven uur en ben ik eruit gegaan. Gelukkig zijn dat de uitzonderingen.

Twee kinderen in je eentje is ook pittig, dus als Cindy alleen is werk ik zeker geen acht uur per dag. Daarnaast is Evelien altijd erg levendig vanaf een uur of vijf in de middag. Leon gaat wel om zeven uur slapen, daarna ga ik toch maar met Evelien wandelen. Dat is zeker met dit weer best lekker en leuk (I-Pod in en gaan), alleen zit schrijven er echt niet in. Als ze de avondfles gekregen heeft ontspan ik nog even op de PS3 en ga ik ook slapen.

Door het warme weer ben je sowieso wat lomer en kan ik een biertje in de middag niet weerstaan. Nouja, je snapt de situatie.
Het voelt allemaal al redelijk normaal aan en ook mijn liefde voor Evelien begint te groeien. Dat had even tijd nodig en dat was ook zo met Leon. Is ook niet gek, je moet elkaar even leren kennen. Met Evelien knijp ik nogmaals in mijn handen. Ze is lief, mooi en erg voorspelbaar en daardoor leesbaar. Of het nu komt omdat wij wat relaxter zijn of dat we gewoon mazzel hebben, daar ben ik nog niet over uit.

De enige donkere wolk die ik zie is werk in combinatie met de crisis. Ik kan nu goed rondkomen maar het gaat zeker niet vanzelf en ik heb geen lange termijn zekerheid. Heb wel geleerd ook daarvan te genieten. Het houd me scherp en levendig. Dus als je alles bij elkaar optelt moet ik zeggen dat ik me gelukkig voel in de kleine momentjes. Als iets lukt, als Evelien lacht, als ons een goede nacht gegund is, als Leon iets liefs zegt of doet, of als het gezellig is met Cindy.


Henri

~~~~
Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate;
only love can do that.
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: