4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Leon
 19 Juli 2009: Leon 1 dag 3 jaar
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 19 Jul 2009 :  19:09:34  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Met al die dagboeken (ik hou er nu drie bij: Die van mezelf, van Evelien en van Leon) loop je wel eens achter. Terwijl ik in elk van de forums over alle drie schrijf. Maar nu dus met de focus op Leon!

Zaterdag is hij al weer 3 jaar geworden. Hij is weer flink aan het groeien maar wordt wel steeds slanker. Er veranderd veel in dat koppie van hem, maar op bepaalde vlakken staat hij ook even stil. Ik zal proberen te beschrijven hoe hij is. Niet dat het *nu* zo interessant is, maar ik heb steeds vaker dat ik denk hoe het ook al weer met Leon zat op die leeftijd en heel veel details raak je gewoon kwijt. Ja, dat is een cliche, en blijkbaar met recht.

De komst van Evelien is geen hele grote schok geweest zoals ik wel een beetje had verwacht (door al die verhalen om me heen). Uiterlijk is er nauwelijks iets veranderd en heb ik hem niet kunnen betrappen op jaloers gedrag. Hij geeft Evelien vaak en graag kusjes. Alleen vraagt hij wel weer om aandacht of gaat hard zingen, of doet iets stouts zodat de aandacht op hem komt. Of we gaan naar oma en hij zegt dat we Evelien wel thuis kunnen laten. Grappig en redelijk onschuldig. Soms kan hij heel leuk spelen met andere kinderen, maar hij is er ook wel zo eentje die na een tijdje in een hoekje in zijn eentje even wil zijn of spelen en even zijn privacy nodig heeft.

Hij slaapt al heel lang niet meer overdag en af en toe merk ik dat ik verveeld of wat moe ben en dat ik opklaar als de kinders slapen. Dat klein beetje vrijdag heb ik dan wel erg nodig. Klimmen doe ik overigens ook weer en ook dat is even het wekelijkse uitje.

Leon is al een tijdje wat sterker gehecht aan zijn kikker. Die wil hij steeds vaker meenemen, ook als hij naar een speeltuin gaat. Hij vraagt zich overigens niet af hoe het kan dat kikker ineens gewassen en schoon is en dat in 2 seconden tijd. Grappig. Van de buurman had hij een piratenschip gehad en voor het eerst hoorde ik hem spelen en doen alsof de piraten en de boot echt was. Leuk! Ook vind hij het leuk om de op Playstation 3 te racen. Niet dat het erg goed lukt, maar hij wil het elke keer proberen en als hij eenmaal de slag te pakken heeft… dan ben ik zijn maatje! Hehe

We hebben Italiaans besteld en het kan op elk moment komen… hier is nog wel even gauw een foto van een week geleden op de verjaardag van Nina en genomen door Mariska van Brenkelen (www.mvbfoto.nl) .Henri

~~~~
Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate;
only love can do that.
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: