4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Speciaal
 Opinie
 Bye Bye Plaxo
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 24 Jul 2009 :  13:05:20  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Ik ben fan van Plaxo en heb het jaren met plezier gebruikt. Het is gratis en zorgt ervoor dat je contacten die ook aangesloten zijn up-to-date blijven in bijvoorbeeld Outlook. Vandaag kreeg ik het bericht met een pop-up (waarom geen mail met uitleg) dat de service niet meer gratis is en zo’n 48 dollar per jaar kost.

Nu kan ik best begrijpen dat er voor een goede service geld gevraagd wordt aangezien er geen advertisement mee komt, waar ik alleen slecht tegen kan en actief op reageer is dat 48 dollar vertaald wordt naar 43 euro. Mijn geld gaat immers naar de verenigde staten en daar is 43 euro meer waar dan die 48 dollar.

Deze koersvervalsing is heel sterk aanwezig op winkels op het internet. Of je nu spellen koopt via Steam, PS3 artikelen, of software uit de states, elke keer is het raak. Geef dan minstens een goede verklaring, maar bij gebrek daaraan is de kans dat ik geld uitgeef behoorlijk gedaald. Waarom denk je dat er wisselkoersen bestaan?

Ik kan me wel voorstellen dat als je bij een internationaal keten iets besteld dat er inderdaad geen rekening gehouden wordt met koersen, maar dan moet het wel om een winkel gaan die bijvoorbeeld in Nederland een vestiging heeft, of dat de kosten van de winkel ook in Euro’s zijn, maar dat is vaak niet zo.
Of heeft iemand een andere verklaring?

www.plaxo.com


Henri

~~~~
Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate;
only love can do that.
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: