4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Rollen
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 14 Oct 2009 :  14:28:58  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Gisteren zaten Leon, Cindy en ik aan tafel te eten toen Cindy vroeg; “Heb jij Evelien op haar buik in de box gelegd?”. Nee, natuurlijk niet. Mevrouw had zich dus zelf omgedraaid. We waren haar wel eens aan het helpen, maar nu kan ze het dus zelf, was wel even een vreemde gewaarwording. Alles gaat eigenlijk wel goed. Cindy is weer wat vaker sporten, ik heb weer routine in het klimmen, de kinderen hebben het naar hun zin, en ik doe thuis gewoon mijn werk. Ook wel weer lekker om een beetje in rustig vaarwater te zitten.

Door mijn e-reader lees ik ook wat meer en vaker en kom ik zo aan mijn klassiekers toe. Moet ik daarover wel opmerken dat ik me altijd best veel van bepaalde boeken had voorgesteld, bijvoorbeeld Alice in Wonderland, maar kom ik er nauwelijks doorheen en snap ik eigenlijk niet goed waarom het zo’n klassieker is. Blijkbaar vooral om het concept. Aan de andere kant las ik weer een stukje uit “Interview with the Vampire” van Anne Rice en was ik meteen weer betoverd.

Ik werk nu vanuit huis en naast wat voordelen (reistijd, gezellig, goedkoop, etc.) heeft het ook nadelen. Op zolder zit niet heel erg lekker, kan niet twee beeldschermen kwijt, maar erger nog, ik mis mijn fietsen naar kantoor. Heb daardoor sneller last van mijn rug, kom weer aan en voel me gewoon minder fruitig.

Door het korter worden van de avonden ga ik ook minder snel de hord op. FF mountainbiken in Buytenpark zit er niet in. Klimmen doe ik nog wel regelmatig al was de eerste keer vorige week na mijn sterilisatie niet helemaal top.

Cindy heeft overigens haar Hyves account verwijderd. Ze deed er niets mee en als mensen via Hyves reageerden vergat zet via Hyves wel eens wat terug te plaatsen terwijl dat niet de bedoeling was. Heb zelf ook een paar keer op het punt gestaan, maar er zijn toch een paar mensen waar ik dan helemaal meer geen contact mee zou hebben. Ik doe er verders ook niet actief iets mee, maar het stoort me ook niet echt en heb toch al duizend profielen op duizend andere sites…

Zaterdag hebben we nog een mosselavond met mijn schoonfamilie. Cindy en ik eten regelmatig mosselen en dit avondje is een jaarlijks terugkerend iets. Het zijn kleine tradities, maar daar houd ik wel van. Volgende maand gaan we nog een weekendje weg met Farideh en Ivo & kids, dan kunnen we weer kijken of Leon nog steeds kan zwemmen. Leon is trouwens helemaal gek met sturen. Had er één voor de Playstation gekocht, maar nu ziet hij in alles een stuur (dus ook borden, bijtringen, etc.). Zijn fantasie begint ook lekker op gang te komen, want als je bij hem in de auto stapt gaan we op safari en verteld hij wat we allemaal tegenkomen.

Ik kan me best voorstellen dat dit nu niet zo’n prachtig stuk is om te lezen. Gek genoeg ben ik de laatste tijd wel weer creatief en zit ik vol ideeën en tijd te weinig. Daarbij helpt het overigens niet dat het werk gewoon druk is en dat je dan ’s avonds niet de energie hebt om nog even door te gaan.

Ach, ach, het leven van een burgerman is echt niet slecht! (en er is ook niets mis met normaal zijn).

CasaSpider
Nieuw forum-lid

Netherlands
13 Posts

Posted - 23 Oct 2009 :  20:23:23  Show Profile  Visit CasaSpider's Homepage  Reply with Quote
"Ach, ach, het leven van een burgerman is echt niet slecht! (en er is ook niets mis met normaal zijn)."
Haha, ja spreek jezelf maar moed in.
(Zo houd ik mij ook op de been)
En ik vind het wel leuk om te lezen!

CasaSpider, El Hombre de tu Vida...
Go to Top of Page
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: