4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Eindejaarsmoe
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 29 Dec 2009 :  19:56:36  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Daarnet zat ik bij het eten een beetje in te storten. Ik zou best moe kunnen zijn van het klimmen gisteravond. Ik kwam daar half één van thuis en toen heb ik Evelien nog een fles gegeven. Vandaag weer vroeg op en elke nacht wordt ik wel weer een paar keer wakker (ik noem geen namen). Toch denk ik dat het meer is. Soms voel ik de laatste dagen een beetje gezinsmoe, dan heb ik alleen nog maar zin om aan mezelf te denken. Zo erg dat het Cindy opvalt. Maar ook voor kerst had ik nog twee spoedklussen die ik nu nog aan het afronden ben. We zijn al voorbij de kortste dag van het jaar, maar ook dat brengt me geen soelaas. Het is echt alsof de overgang van het nieuwe jaar een soort eindstreep is waar ik me met mijn laatste krachten naar toe sleep.

Ook de kerstdagen hakken er wel in. Gezellig, maar ook vermoeiend om met de kinderen te slepen en Leon heeft weer zo’n fase van brutaliteit en zijn grenzen daarin verleggen. Door de onregelmaat van dit soort dagen raak je toch van de leg.

Mijn halfzus Marlene is onderaan haar eigen trap bevallen en ze noemde het een droombevalling (?!?), het is een jongen Nathan en het gaat heel goed met hun.

Nu hoorde ik ook dat Jenny (weer) gaat trouwen, wie had dat ooit gedacht! En ook Marc gaat trouwen en nog heel binnenkort ook.

Allemaal mooie dingen om naar uit te kijken en ik hoop dat 2010 gewoon voor iedereen een goed jaar wordt. Als ik dit zo schrijf voel ik me al weer een stukje opknappen en maak ik me klaar voor een eindsprint. Dit typ ik op mijn nieuwe computer. Een beest van een apparaat maar ook dito geluid. Met veel pielen is dat nu wel redelijk gereduceerd. Wat een gedoe om zo’n ding in al zijn facetten in te richten. Ik ben er nog goed in thuis, maar hoe moet iemand dit met veel minder ervaring doen? (lees: Mijn moeder ofzo). Nouja, die is dan wel weer zo slim om mij in te schakelen….


Henri

~~~~
'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

Abraham Lincoln
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: