4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 Zieke popjes
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 14 Jan 2010 :  23:07:07  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Leon is er al een beetje overheen, maar Evelien is goed geraakt door een verkoudheid of RS virus. Ze is erg benauwd en voelt het raspen in je handen als je haar vasthoud. Uiteraard is dat een onprettig gevoel en hoewel ik me niet heel erg zorgen maak, toch wel een beetje… En ff lekker doorslapen is er natuurlijk ook niet bij.

Het nieuwe jaar is begonnen en al langzaam worden de dagen ietsje langer. Die pis-sneeuw voor de deur is vervelend en ook beweeg ik te weinig waardoor ik weer aankom. Gloort er dan geen hoop aan de horizon? Tuurlijk wel! In dit geval geldt: Wat je niet dood maakt, maakt je sterker. Daarnaast heb ik geen klagen met de hoeveelheid werk, hooguit over de hoeveelheid werk, maar daar ben ik juist blij mee. Ook heb ik subsidie toegewezen te kregen om nu eindelijk ene prototype te bouwen van mijn “suggestie” motor. Een algoritme die verteld welke boeken/films/restaurants, etc. je nu echt leuk gaat vinden.

Cindy werkt nu nog maar twee dagen per week en in theorie zou ze woensdag naast de huishoudelijke ellende ook wat voor haar zelf kunnen doen.

Leon vormt zich echt tot een heuse praatjesmaker. Van de week was ie ziek en zei Cindy dat we misschien wel langs de doktor moesten. Daarop vroeg hij “Maar toch niet naar binnen heh?”. Dat vind ik erg scherp! En zo heeft hij heel veel dingen. Ze moesten van de week naar het consultatiebureau voor Evelien. Daar had ie geen zin in omdat het koud was. Toen Cindy haar autosleutels wilde pakken waren die verdwenen. Omdat het maandag was gingen we nadenken wat we in het weekend allemaal gedaan hadden. Nu een paar dagen later (we hadden uiteraard een reservesleutel), bleek ie achter de verwarming in Leon zijn kamer te liggen… En dat was geen toeval! Ook Evelien doet het verder goed en wordt steeds bijdehanter. Ze kan heel luidruchtig schreeuwen en communiceert heel helder wat ze wil. In dat opzicht kan ik haar beter lezen dan Leon.

Ik heb een nieuwe computer gekocht en voor het eerst ben ik er echt blij mee. Uiteraard moet ik die voor mijn werk gebruiken, maar als ik eerlijk ben heb ik hem voor een spelletje gekocht: Modern Warfare 2. Erg naar, want daar gaat toch zeker twee uur van elke 24 uur naar toe…

Morgen is het de grote dag van Marc… Dan gaat ie trouwen met Saskia! Ze hebben alles zelf geregeld (tot op het niveau van: Ik moet de CD aanzetten bij de huwelijkvoltrekking). Insiders weten wat een bijzondere dag en gebeurtenis het is.

Nu steeds het hoesten van Evelien te horen, ga ik maar snel mijn bedje in… Verlangende naar warmer weer en langere dagen!

Oja, ik heb besloten de forums van Leon en Evelien niet verder bij te werken, maar alles gewoon in mijn dagboek te doen. Met twee kinderen is het anders niet zinvol omdat je altijd over beiden iets te schrijven hebt.


Henri

~~~~
'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

Abraham Lincoln
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: