4xs Forum
4xs Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Algemeen 4xs
 Dagboek
 2 jarig bestaan vergeten...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Topic  

Henri
Administrator

Netherlands
915 Posts

Posted - 07 Dec 2001 :  22:12:33  Show Profile  Visit Henri's Homepage  Reply with Quote
Tss, 7 November schrijf ik 2 jaar in mijn online dagboek, en dat gewoon vergeten?!?
Erger nog, in de maand november heb ik niet 1 keer geschreven.

En volgende week wordt ik dertig. En nee, daar zit ik echt niet mee. Ik ben sowieso niet zo van de verjaardagen, en dertig zegt me dus (ECHT) niks.

Het is vrijdag avond, Malinka is aan het werk en elke keer neem ik me dan voor te gaan schrijven. Alleen lukt dat steeds niet. Om een reden die ik zelf niet begrijp gebruik ik de vrijdag avond vaak om te wachten dat ze klaar is met werken. Sad but True. Ik leg me er maar bij neer, en nu in mijn dagboek schrijven is in ieder geval iets. Hiervoor heb ik mijn synthesizer uit het washok getrokken en ben ik gaan jammen. Met koptelefoon, dus de buren zal ik niet horen.

Mijn bovenbuurman heeft vaste verkering gekregen en nu wordt het pas echt duidelijk dat ik in een gehorig huis woon. Ik zit er niet echt mee, maar voorheen was ie alleen thuis en dan hoorde je eigenlijk niets. De week is weer voorbij gevlogen. Doordat ik echt mijn werk voor 1 januari bij Verkerk af wil hebben, werk ik harder dan ooit tevoren. Ben dus ook een stuk productiever. Nu merk ik ook dat programmeren heel intensief kan zijn. 's avonds slaap ik een stuk slechter, maar ik ben ook nog eens moeier. Toch wel blij dat ik merk dat ik wat sneller ben dan vroeger. Doordat ik steeds meer ervaring krijg, doorzie ik zaken sneller en ben ik dus meer waard geworden. Kijken of ik dit ook op mijn site erin kan houden, want het ziet er niet uit (ik heb het 3 keer te horen gekregen deze week).

Dit weekend leg ik de laatste hand aan het Euro proof maken van een applicatie die ik vorig jaar voor een klant geschreven heb. Als dat achter de rug is heb ik tenminste echt vrij in de weekenden.

Mika is op vakantie en daarom heb ik ook nog niet geklommen deze week. Ik hou van klimmen, maar het is iets waar je alleen in verder komt als je erg veel oefend, en dat gebeurd steeds niet. Vorig weekend was ik ziek, dus ook de squash is er toen bij ingeschoten. Nouja zondag dan maar weer. Morgen ga ik met Malinka wat dingen kopen om mijn huis in kerstsfeer te zetten. Met een nieuwe lamp die ik van Gerard en Mamskibeat gekregen heb is het begin er alvast gekomen.

Verders heb ik mijn leven redelijk geautomatiseerd. Administratie kost me misschien 3 uur per 3 maanden, huishouding heb ik mijn tante voor weten te strikken en al mijn rekeningen worden automatisch van mijn rekening afgeschreven.

Kerst komt er weer aan, en zoals elk jaar zie ik er weer met frisse moed tegenop. Ik hou eigenlijk alleen van spontane feesten. Als het een verplicht nummer is, zie ik er tegenop. Ook daar weet ik niet van waarom dat zo is, wat weet ik eigenlijk nog wel [:d]?

Van mijn halfzusje hoor ik dat de 11 september aanslagen nog steeds een hot item zijn in Amerika, en hier hoor je er eigenlijk niets meer van. Toch een typisch geval van 'ver van mijn bed', niet?

In Amerika is ook de X-box uit. Een spelcomputer a - la de playstation2. Alleen heeft deze alle verkoop records al gebroken. Het leuke is vooral de de X-box ook mogelijkheden bied om te spelen via het internet. Ik hou niet zo van spelletjes, en als ik ze speel dan wil ik ze alleen tegen menselijke tegenstanders spelen :-).

1 Van de verhaaltjes die ik aan het schrijven ben (3 Alinea's per week ongeveer) gaat ook over de 11 september aanslagen. In het nieuws heb ik waarschijnlijk wel gehoord over dat meisje Rowena dat waarschijnlijk vermoord is door de vriend van haar moeder (met haar toestemming). Kun je het jezelf voorstellen? Dat je plant je eigen kind om zeep te helpen en haar dan in stukken te hakken??? probeer het eens... Het voelt als iets ongelovelijks!!
Denk dat ik hier ook nog wel een keer een goed verhaal over kan schrijven...

Het is al weer bijna 10 uur en Malinka zal zo wel klaar zijn met werken. Dit stukje schrijven ging op zich razend snel, toch deed ik er een anderhalf uur over. Steeds kreeg ik weer mail of herinnerde ik me dat ik nog een pagina zou checken. Yeah Webloggers rules. Die zijn echt het beste om het internet te leren kennen. Als ik af en toe een verloren uurtje heb ga ik naar zo'n pagina, en voordat ik het door heb is het ineens een paar uur verder. Hier zijn een paar voorbeelden:

http://www.alt0169.com (fuck, die gasten zijn er mee gekapt, maar ze hebben wel de archieven bewaard)
http://www.mijnkopthee.nl
http://www.olavheyne.com/log/ (<-- tikkeltje flauw)
http://nofrontiers.tripod.com/dutchlog.html

Enjoy your weekend...

Henri
  Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: